lauantai 2. tammikuuta 2010

Salainen ase.

Pikku ranskiksen ensimmäisen uudenvuoden vietosta käytiin henkevä keskustelu; "Sinähän et lähde mihinkään, ainakaan ilman minua!" röhähti ilmoille sen verran päättäväisesti ettei Omistajalla ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähtä bulldoggi kainalossa kaupunkiin.. värjäämään illan viettoon lähtevän ystävän hiuksia.

Sillä aikaa kun kylpyhuoneessa sotkettiin, Tauno suoritti antaumuksella tyhjän maitopurkin repimistä keittiössä. Rakettien pauke ei olisi voinut sitä vähempää kiinnostaa. Kun tuon ruttuturvan päiväunilta herättämiseenkin tarvitaan aikamoinen jysäys, ei piittaamattomuus moisiin kamelin pieruihin tullut yllätyksenä. Omistaja oli kuitenkin varautunut päivään possukorvalla. Sitä syödessä bulldoggi ei varmasti näe eikä kuule mitään muuta kuin hampaissa ratisevan herkun.


Ps. Taunon uudenvuoden lupaus oli osoittaa Omistajalle tämän kärsivällisyyden rajat. Lunastus alkoi heti seuraavana aamuna, ihan liian aikaisin startanneella hulivilihepulilla. Omistaja puolestaan lupasi ostaa tulevana vuotena hyvin hyvin paljon possunkorvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti