sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kemiralleissa

Viikonloppuna Omistajan isä osallistui Kemiralleihin ja kannustusjoukot ryhmittyivät keskustaan lähtöviivan tuntumaan. Se olin siis minä joka konttasi ja ryömi väkijoukon jaloissa epämääräisesti äänellen (yrittäen saada bulldoggia katsomaan kameraan). Kiitos ja anteeksi.

Kunnostautunut bloggaaja päätti siirtyä metsästämään kuvia myös Torniosta järjestettävän toisen ajopätkän alusta. Paikalle suunnistettiin naistenlogiikalla; seuraa satunnaista sinne siirtyvää ralliautoa. Päätieltä lopulta käännyttiin metsäteille josta puiden siimeksestä paljastui pitkä letka kilpureita ja pian niitä ilmestyi perästä lisää niin ettei vaivihkainen paikalta peruuttaminen onnistunut.

Siinä sitä sitten jonotettiin farmarilla lähtöviivalle uskollinen bulldoggi kartturinpaikalla rytmikkäästi röhisten.

Omistaja nousi autosta ja kipitti selittämään tapahtunutta edessä olleen auton kuskille ja tämä neuvoi miten pääsisin hivuttautumaan seuraavasta mutkasta pois. Mahtoi kuskia naurattaa kun neito pulassa hoksasi tilaisuutensa tulleen ja kipitti pian takaisin paikalle kuvaamaan pientä koiraansa, joka pärisi ja pörisi sulassa sovussa ralliautojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti