lauantai 5. maaliskuuta 2011

Dimare

Tauno on nirso. Ranskalainen toki rakastaa ruokaa ja syömistä kuten pyöreähkö olemus paljastaa, mutta on erityisen tarkka siitä mitä suuhunsa pistää. Yleensä kaikkea kyllä maistetaan, mutta vasta perusteellisen harkinnan ja nuuskutuksen jälkeen. Liekkö bulldoggi jo pentuna oppinut että käpykin on helppo syödä mutta ikävämpi palauttaa luontoon.

Omistaja kävi tänään noutamassa paikallisesta pitseeriasta ruuan, mistä bulldogille leikattiin oma viipale. Carrykana (ilman jalopenoja) sai ruttuturvan hyväksynnän ja katosi lopulta parempiin suihin. Alhaalla harvinaislaatuinen kuva ruokakriitikosta työssään; kyseessä on selkeästi pizzan koostumuksen ja rakenteen tarkasteleminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti